תיאור:
בספר רחב יריעה זה, מדגים המחבר, פרופ´ אדגר קראו, שהקריסה הכלכלית ב-2008 אינה תאונה מקרית אלא תוצר של מערכת חברתית כוללת המונעת בידי תרבות עכשווית המתגבשת סביב האינטרנט. ספר זה בוחן את הנזקים הנגרמים לחיינו, לנפשנו לביטחוננו החברתי והאישי בשל תהליכי הגלובליזציה הכלכלית. המחבר מציע דרכים לשפר את התהליכים המתרחשים לקראת גלובליזציה הפועלת לטובת האנושות באמצעות שינוי סדר העדיפויות לטובת אושר אנושי לכלל החברה על פני צבירת רווחים ועושר כלכלי למעטים.
פרופ´ אדגר קראו הוא מדען אשר פרסם למעלה משבעים פרסומים מדעיים ותשעה ספרים. בין ספריו: ´הסתירה בבעיית המהגרים´ (1991), ´הגשמת שאיפות החיים אמצעות קריירה מקצועית´ (1997), ´ניהול חברתי וכלכלי בחברה תחרותית´ (1998), ´נקודת-מבט מטאפסיכולוגית על מהלך חייו של הפרט´ (2003). בארץ היה במשך יותר מ-20 שנה עורך ראשי של כתב-העת המדעי ´אדם ועבודה´. הוא אחד המחברים של הספר ´תרבות הניהול בישראל´ (1993).
פרופ´ קראו לימד במשך 20 שנה באוניברסיטאות חיפה ותל-אביב, ופעילותו המדעית זיכתה אותו בחברות באקדמיה למדעים של ניו-יורק ושל מספר ארגונים, כגון המסדר האמריקני למצוינות, מסדר השגרירים האמריקני, המסדר לחינוך, למדע ולתרבות (בלגיה). הוא זכה בפרס וסילה קונטה מטעם האקדמיה הרומנית (1972), וכן קיבל אות הוקרה מהמרכז העליון ללוגיקה ומדע השוואתי בבולוניה (איטליה). לאחרונה מונה כמנהל כבוד כללי של המרכז הבינלאומי לביוגראפיות בקיימברידג´ (אנגליה). כמו כן זכה למאמרי הוקרה מטעם Revue Europenne de Psychologie Appliquee (1993) ומטעם Journal of Vocational Behavior (1986).
מחיר: 88.00 ₪